Tuinrenovatie van een ruime patiotuin bij een monumentaal pand

Tuinrenovatie van een ruime patiotuin bij een monumentaal pand

Wij van hoveniersbedrijf Tuin & Ontwerp Arthur Westerman uit Oude Tonge hebben een tuinrenovatie uitgevoerd van een ruime patiotuin bij een monumentaal pand in Dirksland op Goeree Overflakkee.

Tuinrenovatie met ijsselsteentjes

Bij de tuinaanleg laten we IJsselsteentjes van de gevels bijna naadloos overlopen in de IJsselsteentjes van de terrassen en de gemetselde trappen en bloembakken. In de terrassen zijn natuursteentegels verwerkt, dit voor contrast in structuur, maatvoering en kleur.

Om de tuin een nostalgische uitstraling te geven zijn de paden ‘ouderwets’ van grind gemaakt. Een robuust, geheel op maat gemaakt, prieel compleet met een dak van oude pannen, maken dat de tuin het gehele jaar door te gebruiken is.

Beplanting

De beplanting is heel kleurig van opzet en het gazon maakt het geheel van rust en ruimte compleet. ’s Avonds is het geheel prachtig uitgelicht met geheel geïntegreerde tuinverlichting, dus ook dan genieten van de tuin.

Ook het tuinonderhoud verzorgen we hier, zodat alles vakkundig wordt bijgehouden en op de juiste manieren en momenten wordt gesnoeid en bemest.

Show Buttons
Hide Buttons